Pasvik Trail 2023

Løpsinvitasjonen for Pasvik Trail 2023 er sendt ut og løpet er på terminlisten. Komiteen som jobber med løpet består av styreleder Tormod Grønaas som er leder for PT komiteen, Maria Olea Sømåen, Silje Gilde og Hanna Wik. Løpet blir som i 2022 på ca 240km med start på Svanhovd, sjekkpunkt i Neiden og Vaggatem, målgang på Svanhovd, hvor vi også har premieutdeling og bankett etter løpet.

Vi jobber stadig med å få alle biter på plass men er klare til å ta imot påmeldinger.

English: Race invitation for Pasvik Trail is now out and the race is in the race list of NHF on http://www.sleddog.no The committee working on the race is Tormod Grønaas(club board manager) as leader of the group, Maria Olea Sømåen, Silje Gilde and Hanna Wik. The race will be as in 2022 with about 240km trails, start from Svanhovd, checkpoints in Neiden and Vaggatem, finishline at Svanhovd, where the price ceremony and banquet also will be held.

We`re working hard to get all the pieces together but is now ready for perticipants to sign up for PT 2023.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s