Pasvik Trail 2023 og Varanger Trekkhundklubb vil takke

Alle våre sponsorer, gavepremiesponsorer og samarbeidspartnere og ikke minst alle de frivillige for en fantastisk innsats. Alle dere som støtter opp om arrangementet med å løse utallige oppgaver før og under løpet.

Pasvik Trail 2023 har fått mange gode tilbakemeldinger og vi hadde ikke klart dette uten den innsatsen alle bidrar med.

Nibio Svanhovd, Neiden Fjellstue, Øvre-Pasvik Camping og Ben-Arne Sotkajærvi, Pasvik Folkehøyskole, GSV – Pasvik Kompaniet, Qpaws v/Øistein Sørensen, Sandnes Auto, Kleven Jakt og Fiske, Tools Kirkenes, Troll hundefor, Barents Metall og Sveis, Rema 1000 Hesseng. Varanger Vernesenter, Kirkenes Dyreklinikk, Beardshop.no, Dyrefor.no, Sør-Varanger Bilteknikk, Biltema Kirkenes, Sara Doudji, Axaeco Norge, Non-Stop Dogwear, Lokale husflid utøvere: Anita Mortensen, Venke Tørmenen, Birk Husky, Mobildata Kirkenes, Interiørverden, Sport Outlet Kirkenes, Elon Kirkenes, Kirkenes Bil. Veidekke Kirkenes for hjelp med søknad om veikryssinger og skiltplaner.

Vi takker også SpareBank 1 Nord-Norge for støtte til innkjøp av løypeslodd og løypestikker. Tanabru Service som leverandør av løypeslodd og Tana Arbeidsservice som leverandør av løypestikker.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s